SOLETA zeroEnergy  -  Avantaje

 Casele Soleta sunt alternative reale ale constructiilor conventionale, sunt usor adaptabile unor multiple utilizari: case de locuit permanent si case de vacanta, birouri, locuri de joaca pentru copii, gradinite, sali de sport etc.

      Mai eficienta - O Casa Soleta este foarte eficienta din punct de vedere energetic (Certificata cu performanta energetica clasa A) iar energia de care are nevoie poate fi produsa din resurse regenerabile.

    Mai buna – Pentru ca TOATE componentele caselor Soleta sunt “Top Quality” si pentru ca avem o grija deosebita pentru detalii.  

    Mai ieftina - Casele Soleta nu fac compromisuri. Am ales solutii ingenioase pentru un pret corect, practic am creat luxul accesibil!  De asemenea costurile de exploatare sunt foarte reduse.

      Mai sanatos - Ofera un climat interior sanatos si confort sporit gratie aportului generos de lumina si aer proaspat.

      Mai ingenios – Simplitate. Modularitate. Versatilitate. O noua abordare bazata pe o veche axioma: Natura are intotdeauna solutii!

      Mai ecologic - Impact pozitiv asupra mediului inconjurator, printr-o abordare ecologica a intregului ciclu de viata al casei.

(vezi  SUSTENABILITATE )

Soleta.ro © 2020

Contact:

E-mail: mainoffice@soleta.ro

Tel:+40 723 300 302

Tel. info tehnic: +40 723 300 301